Categorieën:
Over Goemans

Goemans uitvaartzorg is al jarenlang een begrip in de regio als de specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Elke uitvaart, crematie of begrafenis is uniek en kenmerkt zich altijd door zorg, betrokkenheid en hoge kwaliteit. Onze professionele uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring zijn er constant voor je, vanaf de melding tot na de uitvaart. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden binnen het budget en we zorgen er gegarandeerd voor dat het een passend, persoonlijk afscheid wordt.

Wij streven ernaar dat het afscheid je later zal helpen met het rouwproces. Ben je elders verzekerd? Ook dat is geen probleem, het is altijd mogelijk om de uitvaart door Goemans te laten verzorgen.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Ireen van Eck

  Uitvaartverzorgster

  Ireen van Eck 1

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?
  Ik ben vanaf jong meisje af aan al aan het spelen op de begraafplaats, ik was toen al gefascineerd door de dood en dan is het eigenlijk vanzelfsprekend dat je daar inrolt.

  Hoe ziet jouw dag eruit?
  Ik weet in de ochtend niet hoe mijn dag er uit ziet. In dit werk weet je niet hoe laat je thuis bent, het is dus zeker geen 9 tot 5 baan. En je kunt denken van: ik heb vanavond een feest waar ik naartoe ga, maar als er iets tussendoor komt is er toch geen feestje. Heel afwisselend, soms heel hectisch en verrassend. Geen dag is hetzelfde. Ik vind het afwisselende juist leuk. En als anderen moeten werken ben jij vrij. Ik kan doordeweeks lekker in het zonnetje op het terras zitten en dan denk ik: Zo, nu ben ik lekker vrij.

  Waar staat Goemans Uitvaartzorg voor?
  Uniek, persoonlijk, creatief en exclusief. En eigenlijk kan alles, dus ik zeg nog weleens hier: Mijn antwoord is JA, wat is je vraag?

  Wat is het meest indrukwekkende moment geweest dat je hebt meegemaakt?
  Het meest indrukwekkende moment is de uitvaart van mijn eigen man geweest. Die heb ik zelf verzorgd. Wij wisten dat hij ging overlijden dus dan kun je van A tot Z regisseren samen. Wij hebben toen gekozen voor een crematie in Venray en wij hebben heel veel zelf gedaan. We hadden ruimschoots de tijd om alles zelf voor te bereiden en veel steun gehad van collega’s, want als het om jezelf gaat vergeet je nog weleens wat! Ik heb er veel aan gehad om het zelf mee te maken. Voor wat betreft de uitvaarten die ik nu moet regelen, kan ik me goed verplaatsen in wat de nabestaanden doormaken.

  Hoe ga je om met de verdrietige momenten die je meemaakt?
  Ik leef mee maar ik lijd niet mee, ik laat het verdriet waar het thuis hoort en dat is bij de nabestaanden.

  Hoe verloopt de samenwerking tussen collega’s?
  Waanzinnig goed! Wij zijn hier 1 grote familie, 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Echt heel bijzonder.

  Denk je weleens na over je eigen uitvaart?
  Ja die staat op papier van A tot Z. Ik weet dat het snel kan gaan, ik heb gelukkig met mijn man Jan de kans gehad om alles door te spreken en die had er verder alle vertrouwen in dat alles goed zou komen, meestal komt het allemaal ook wel goed. Maar onze zoon komt straks in ieder geval niet voor verrassingen te staan.

  Heb jij een idee bij de uitvaart van de toekomst?
  Mensen worden steeds kritischer en hebben steeds meer wensen. Op de persoon gericht en meer het leven vieren, dan alleen maar verdriet. Ik zie dat als een positieve verandering.