Uitvaart Langenboom

Ben je opzoek naar een uitvaartonderneming in Langenboom? Dan ben je bij Annora uitvaartverzorging aan het juiste adres. Annora verzorgt uitvaarten in de regio van Langenboom, nabestaanden kunnen terecht in het uitvaartcentrum in Mill of ons uitvaartcentrum in Grave. Daarnaast kunnen wij een opbaring thuis verzorgen.

Uitvaartlocaties Langenboom

Begraafplaats

r.-k. begraafplaats bij de Heilige Familiekerk
Dominicanenstraat
Langenboom

Uitvaart Langenboom

  • Wij garanderen een tot in de puntjes verzorgde uitvaart
  • Samen gaan we voor een persoonlijke uitvaart, volledig gericht op de overledene en nabestaanden.
  • De branchevereniging BGNU Het keurmerk Uitvaartzorg bieden garantie voor een professioneel afscheid.
  • Onze steun voor, tijdens én na het afscheid.
  • Altijd duidelijk over kosten, waar je ook verzekerd bent.

Elders verzekerd?

Veel mensen zijn al verzekerd, maar wist je dat je altijd bij Annora terecht kan? Het maakt niet uit waar je verzekerd bent, of wat voor verzekering je hebt. De keuze waar je een uitvaart laat verzorgen is aan jou. Ook wanneer je geen uitvaartverzekering af hebt gesloten kan je bij Annora terecht.

Mocht je hier meer over willen weten kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze uitvaartverzorgers, zij helpen je graag met de juiste keuzes maken.

Kosten

Wat kost een uitvaart? Die vraag krijgen we heel vaak. Helaas is er niet één antwoord op te geven, in principe kost een uitvaart tussen de €4.000,- en €8.000,- maar dat ligt helemaal aan de keuzes die je maakt. Cremeren kost bijvoorbeeld wat minder dan begraven, een dienst op locatie is wat duurder dan bij het uitvaartcentrum van Annora zelf, en zo zijn er nog heel veel keuzes die gemaakt moeten worden alvorens een prijsindicatie gegeven kan worden. Keuzes waar wij je natuurlijk bij helpen, zodat we altijd binnen het vooraf opgestelde budget blijven.

Team Annora uitvaartverzorging