Categorieën:
Over Goemans

Goemans uitvaartzorg is al jarenlang een begrip in de regio als de specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Elke uitvaart, crematie of begrafenis is uniek en kenmerkt zich altijd door zorg, betrokkenheid en hoge kwaliteit. Onze professionele uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring zijn er constant voor je, vanaf de melding tot na de uitvaart. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden binnen het budget en we zorgen er gegarandeerd voor dat het een passend, persoonlijk afscheid wordt.

Wij streven ernaar dat het afscheid je later zal helpen met het rouwproces. Ben je elders verzekerd? Ook dat is geen probleem, het is altijd mogelijk om de uitvaart door Goemans te laten verzorgen.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Tom

  Uitvaartverzorger

  Uitvaartverzorger Tom van den Berg

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?
  Ik wil graag bezig zijn met iets wat er toe doet, écht iets kunnen betekenen voor mensen. Als uitvaartverzorger kom ik op het meest moeilijke moment bij mensen thuis. Dat ik hen kan helpen een passend afscheid te organiseren, maakt dat ik trots ben op mijn werk.

  Waar staat Goemans uitvaartzorg voor?
  Voor mij persoonlijk is Goemans uitvaartzorg een hele fijne groep mensen. Iedereen zet zich met hart en ziel in voor zijn of haar werk, ieder op zijn of haar eigen vlak. Deze betrokkenheid zorgt ervoor dat we altijd tot het uiterste gaan om de wensen van de overledene en/of nabestaanden te realiseren.

  Heb je een uitvaart meegemaakt die veel indruk heeft gemaakt?
  Bij iedere uitvaart hoort een verhaal. Het ene verhaal draag je langer met je mee of grijpt je heftiger aan dan het ander. Te jonge mensen, een plotseling overlijden, we maken het allemaal mee en soms komt dat ook bij mij heel hard binnen.

  Denk je weleens na over je eigen uitvaart?
  Met mijn vrouw praat ik er weleens over. Te vaak kom ik nog tegen dat partners van elkaar niet weten wat de ander nou eigenlijk wilde. Uiteindelijk gaat het mij erom dat het goed is voor degenen die ik achterlaat, dus ik heb niet in detail dingen op papier gezet.

  Hoe ga je om met de verdrietige momenten die je meemaakt?
  Als collega’s weten we hoe aangrijpend ons werk soms kan zijn. We praten daarom veel met elkaar over de dingen die we meemaken. Ook thuis is er altijd een luisterend oor. Praten over deze ervaringen is belangrijk, ik weet dat ik er nooit alleen voor sta.

  Heb jij een idee bij de uitvaart van de toekomst?
  De trend van de laatste 10 jaren zal nog wel even doorgaan. Uitvaarten worden steeds persoonlijker en eigen wensen worden steeds belangrijker. Een mooie ontwikkeling.

  Krijg je weleens verzoeken die afwijken van het standaard?
  De uitdaging is om geen enkele uitvaart als ‘standaard’ te zien. Er is altijd iets wat een overledene typeert of op een positieve manier bijzonder maakt. Als er wensen zijn die afwijken van wat de meeste mensen doen, dan zie ik daar een uitdaging in om deze wensen te realiseren.