Eigenschappen:
Over Goemans

Goemans uitvaartzorg is al jarenlang een begrip in de regio als de specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Elke uitvaart, crematie of begrafenis is uniek en kenmerkt zich altijd door zorg, betrokkenheid en hoge kwaliteit. Onze professionele uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring zijn er constant voor je, vanaf de melding tot na de uitvaart. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden binnen het budget en we zorgen er gegarandeerd voor dat het een passend, persoonlijk afscheid wordt.

Wij streven ernaar dat het afscheid je later zal helpen met het rouwproces. Ben je elders verzekerd? Ook dat is geen probleem, het is altijd mogelijk om de uitvaart door Goemans te laten verzorgen.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Sylvia Teunissen

  Algemeen medewerker

  Sylvia Teunissen

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?
  Toen mijn ouders gestorven zijn kwam ik er achter hoe belangrijk een afscheid is. Ik probeer er altijd zo goed mogelijk te zijn, zo hoop ik dat ik echt iets kan betekenen voor de nabestaanden.

  Hoe ziet jouw dag eruit?
  Het is erg verschillend, de variëteit is wat het leuk maakt. Locaties reserveren, afspraak maken met de pastoor, bezoekers ontvangen bij een uitvaart. Wanneer ik geen uitvaart heb dan verzorg ik een rouwbezoek, dat kan een familiebezoek zijn of een groter rouwbezoek, dan is vaak iedereen uit het dorp welkom om afscheid te komen nemen.

  Waar staat Goemans Uitvaartzorg voor?
  Intiem, persoonlijk, dorps, gemoedelijk.

  Wat is het meest indrukwekkende moment geweest dat je hebt meegemaakt?
  Toen een oud-collega van mij is overleden, pas 50 jaar met 2 jonge kinderen. Ik heb toen de rouwbezoeken ook geregeld en dat kwam wel heel dichtbij. Daardoor besef je wel dat het leven heel kort kan zijn en dat je er zoveel mogelijk van moet genieten.

  Hoe ga je om met de verdrietige momenten die je meemaakt?

  Ja wij moeten zelf ook weleens slikken en de tranen wegduwen. Je kan natuurlijk niet gaan huilen op andermans uitvaart maar naderhand praat je er wel met je collega’s over en dan kunnen we het wel een plaatsje geven. Als je geen gevoel zou hebben hoor je niet thuis in dit vak.

  Hoe verloopt de samenwerking tussen collega’s?

  Geweldig! Ik heb al bij verschillende ondernemingen gewerkt, hier doe je het niet voor het geld maar voor het omgaan met de collega’s en het vak. Wij hebben hele fijne collega’s bij Goemans.

  Denk je weleens na over je eigen uitvaart?

  Natuurlijk, als je vaak met uitvaarten te maken hebt dan ga je ook over je eigen uitvaart denken. Ik zou een feest willen geven op het leven.

  Heb jij een idee bij de uitvaart van de toekomst?

  Voornamelijk het herdenken van het leven op een wat feestelijkere manier met bijvoorbeeld bitterballen en een glas wijn.