Categorieën:
Over Goemans

Goemans uitvaartzorg is al jarenlang een begrip in de regio als de specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Elke uitvaart, crematie of begrafenis is uniek en kenmerkt zich altijd door zorg, betrokkenheid en hoge kwaliteit. Onze professionele uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring zijn er constant voor je, vanaf de melding tot na de uitvaart. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden binnen het budget en we zorgen er gegarandeerd voor dat het een passend, persoonlijk afscheid wordt.

Wij streven ernaar dat het afscheid je later zal helpen met het rouwproces. Ben je elders verzekerd? Ook dat is geen probleem, het is altijd mogelijk om de uitvaart door Goemans te laten verzorgen.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


    Sandra Thoonen-Huberts

    Manager

    Sandra Thoonen-Huberts

    Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?

    Mensen helpen en ondersteunen is voor mij iets wat me voldoening geeft. De uitdaging voor mij is om iets mogelijk te maken wat eigenlijk onmogelijk lijkt te zijn. Het is mooi om samen te werken met een enthousiast en gemotiveerd team en we samen een bijzondere uitvaart mogen verzorgen voor nabestaanden. Waarbij dienstverlening erg hoog in het vaandel staat.