Categorieën:
Over Goemans

Goemans uitvaartzorg is al jarenlang een begrip in de regio als de specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Elke uitvaart, crematie of begrafenis is uniek en kenmerkt zich altijd door zorg, betrokkenheid en hoge kwaliteit. Onze professionele uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring zijn er constant voor je, vanaf de melding tot na de uitvaart. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden binnen het budget en we zorgen er gegarandeerd voor dat het een passend, persoonlijk afscheid wordt.

Wij streven ernaar dat het afscheid je later zal helpen met het rouwproces. Ben je elders verzekerd? Ook dat is geen probleem, het is altijd mogelijk om de uitvaart door Goemans te laten verzorgen.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Renee Olders

  Uitvaartbureau

  Renee Olders

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?
  Dat is eigenlijk iets wat al jaren geleden begonnen is, toen ik zelf een verlies heb meegemaakt. Daarbij heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om het afscheid goed te doen, je hebt maar heel kort de tijd om heel veel keuzes te maken. Het is dan heel belangrijk dat er iemand tegenover je zit waar je dat goed mee kan regelen. Ik vind het ook heel mooi om toegelaten te worden wanneer de nabestaanden zo kwetsbaar zijn, het is dan heel mooi om iemand bij de hand te mogen pakken en te helpen waar nodig.

  Hoe ziet jouw dag eruit?
  Altijd wisselend. Ik verzorg de planning en op de achtergrond de uitvaartverzorgers ontzorgen, zodat zij zich op de families kunnen richten. Mijn dag ziet er altijd anders uit omdat dit werk niet te plannen is. Je bent eigenlijk altijd bezig met structuur aanbrengen in de hectiek.

  Waar staat Goemans Uitvaartzorg voor?
  Er zit passie, gedrevenheid en warmte in ons team. Iedereen werkt hier om het goed te doen voor de families, iets wat ik nergens eerder heb gezien. Mensen die hier werken en ook blijven werken, doen het werk echt met hun hart. Als collega’s hier moeten overwerken hoor je daar ook niemand moeilijk over doen, het is nodig voor de families.

  Wat is het meest indrukwekkende moment geweest dat je hebt meegemaakt?
  Wat voor mij het meest indrukwekkend is, is dat mensen mij zo toelaten in een verdrietige periode, niet perse een ervaring zelf.

  Hoe ga je om met de verdrietige momenten die je meemaakt?
  Natuurlijk raken dingen me maar ik weet wel altijd dat het niet mijn verdriet is, maar van de families. Natuurlijk zijn er wel heftige situaties maar daar heb je het dan met elkaar over, zo kan ik het wel daar laten waar het hoort. Je bent ook vrij om af en toe een keer een traan te laten, daar is helemaal niks mis mee.

  Hoe verloopt de samenwerking tussen collega’s?
  Ja, TOP. Ik kan echt niks anders zeggen, voor, naast, achter elkaar staan en dingen voor elkaar over hebben. Echt het gevoel van; iedereen is even belangrijk. We hebben elkaar nodig om ergens te komen, dat besef is er en dat merk je gewoon. Hoe er met elkaar omgegaan wordt is heel open en eerlijk.

  Denk je weleens na over je eigen uitvaart?
  Weinig, moet ik zeggen. Ik sta wel meer stil bij het leven, haal meer uit het leven denk ik dan!

  Heb jij een idee bij de uitvaart van de toekomst?
  Nee, ik zie wel dat mensen steeds meer eigen initiatief tonen. Nabestaanden beseffen nu wel dat er veel meer mogelijkheden zijn. Als ik mensen aan de telefoon spreek denk ik ook; er is zoveel mogelijk, dus spreek je wensen uit en dan gaan we kijken wat er mogelijk is. Er kan veel!