Categorieën:
Over Goemans

Goemans uitvaartzorg is al jarenlang een begrip in de regio als de specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Elke uitvaart, crematie of begrafenis is uniek en kenmerkt zich altijd door zorg, betrokkenheid en hoge kwaliteit. Onze professionele uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring zijn er constant voor je, vanaf de melding tot na de uitvaart. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden binnen het budget en we zorgen er gegarandeerd voor dat het een passend, persoonlijk afscheid wordt.

Wij streven ernaar dat het afscheid je later zal helpen met het rouwproces. Ben je elders verzekerd? Ook dat is geen probleem, het is altijd mogelijk om de uitvaart door Goemans te laten verzorgen.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Omar Baljet

  Uitvaartverzorger

  Uitvaartverzorger Omar Baljet

  “Ultiem gastheerschap!”

  “Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de horeca, heb ik besloten om de overstap te maken naar de uitvaartbranche. Vanaf het eerste gesprek voelde het gelijk goed. Goemans Uitvaartzorg staat wat mij betreft synoniem voor een warm, hecht en professioneel team. Zorg dragen, begeleiden, adviseren, luisteren naar de wensen om zo samen met de nabestaanden een persoonlijk afscheid vorm te geven is ontzettend dankbaar werk. De vrijheid om met de juiste kennis en een goed luisterend oor een uitvaart te mogen personaliseren staat wat mij betreft voor ultiem gastheerschap!”

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?
  Ik ben een mensenmens, ik wil er graag voor mensen zijn en iets voor mensen betekenen, daarin zit voor mij de voldoening. Na jaren lang in een andere dienstverlenende functie gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

  Hoe ziet jouw dag eruit?
  Omar lacht: Nou tussen kwart over acht en half negen ben ik op kantoor, dan zet ik koffie en start ik de computer op. Ons werk is erg onvoorspelbaar, wij hebben geen idee natuurlijk van te voren hoe de dag er uit gaat zien. Het varieert van familie bezoeken, regelgesprekken, een uitvaart, nazorg of administratieve werkzaamheden.

  Waar staat Goemans Uitvaartzorg voor?
  Voor mij staat Goemans synoniem aan kwaliteit, gemotiveerde mensen en uniek in de zin van iedereen doet waar hij of zij goed in is. Mensen zitten bij ons op de juiste plaats. Iedereen zijn kwaliteiten worden goed benoemd en gebruikt. Wij zijn een wat jonger team in de uitvaartzorg en om die reden zijn wij wel vernieuwend, ruimdenkend en innovatief in de branche. Wij proberen voor iedereen een persoonlijke uitvaart te verzorgen. Mensen zijn nog steeds een beetje bang om de keuzes te maken die anders zijn dan gebruikelijk maar wij stimuleren dat wel echt.

  Wat is het meest indrukwekkende moment geweest dat je hebt meegemaakt?
  Als het een uitvaart is waar de nabestaanden echt over nagedacht hebben dan raakt mij dat. Als het allemaal klopt, is het af. Het stukje verbondenheid wat er tijdens het afscheid is, als dat klopt met de situatie dan laat dat veel indruk achter. En dat kan een hele grote uitvaart zijn maar ook een klein afscheid met maar een paar mensen.

  Hoe ga je om met de verdrietige momenten die je meemaakt?
  We zijn hier zo’n hechte groep mensen dat we heel veel met elkaar praten, gelukkig is er ook veel ruimte om dat te doen. Ik denk wel dat we ook allemaal heel professioneel zijn en ons gevoel op tijd af kunnen sluiten. Maar de eerste lijn van zorg, dat zijn zeker de collega’s.

  Hoe verloopt de samenwerking tussen collega’s?
  Als een grote professionele familie, iedereen heeft iets voor elkaar over.

  Denk je weleens na over je eigen uitvaart?
  Jazeker, ik vind het belangrijk dat de mensen die achter blijven weten wat mijn wensen zijn.

  Heb jij een idee bij de uitvaart van de toekomst?
  Ik zou graag willen dat iedereen gewoon doet waar ze zich prettig bij voelen. Doe het op een plek waar je zou willen, met de mensen die je zou willen en de aankleding die je graag zelf zou willen. Iedereen denkt altijd er mag niet over gesproken worden en het moet gaan zoals het altijd gegaan is. Maar je moet helemaal niks, doe het zoals je het graag zelf zou willen!