Categorieën:
Over Goemans

Goemans uitvaartzorg is al jarenlang een begrip in de regio als de specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Elke uitvaart, crematie of begrafenis is uniek en kenmerkt zich altijd door zorg, betrokkenheid en hoge kwaliteit. Onze professionele uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring zijn er constant voor je, vanaf de melding tot na de uitvaart. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden binnen het budget en we zorgen er gegarandeerd voor dat het een passend, persoonlijk afscheid wordt.

Wij streven ernaar dat het afscheid je later zal helpen met het rouwproces. Ben je elders verzekerd? Ook dat is geen probleem, het is altijd mogelijk om de uitvaart door Goemans te laten verzorgen.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Lon Driessen

  Uitvaartverzorgster

  Uitvaartverzorgster Lon Driessen

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?
  Vanwege het betekenisvolle werk, ik wil echt iets betekenen voor een kwetsbare groep mensen. Daarnaast past het goed bij mijn kwaliteiten, ik houd van afwisseling, ben creatief en kan me goed inleven.

  Hoe ziet jouw dag eruit?
  De dag van een uitvaartverzorger: Meestal komen we ’s ochtends bij elkaar op kantoor en verdelen we het werk, zoals de overlijdensmeldingen die ’s avonds en ’s nachts zijn ontvangen . Dan ga ik op pad en heb ik een afspraak bij een familie voor het regelgesprek. Dan kom ik terug op kantoor en ga ik als één van de eerste dingen aan de slag met de rouwbrief, daar zit de meeste druk op want de brieven moeten snel met de post mee. Daarna ben je veel aan het uitwerken en het bespreken met de familie voor de komende 2 dagen. De 3e keer dat je elkaar ziet is meestal de dag van de uitvaart.

  Waar staat Goemans uitvaartzorg voor?
  Persoonlijk, betrokken, lokaal, meedenkend zijn een aantal kernwoorden. We luisteren echt naar de wens van de familie.

  Wat is het meest indrukwekkende moment geweest dat je hebt meegemaakt?
  Een groot ongeluk waarbij meerdere mensen helaas zijn overleden. Wetende dat je collega’s daar aan het helpen zijn, het team gevoel wat daardoor ontstaat. Het was ook een heel warm gevoel, we waren er met zijn allen voor elkaar.

  Hoe ga je om met de verdrietige momenten die je meemaakt?
  Als mens kan het me raken, maar als professional realiseer ik me ook dat het niet mijn verdriet is en probeer ik naast de familie te staan in plaats van ertussen. Zo kan ik hen professioneel blijven ondersteunen.

  Hoe verloopt de samenwerking tussen collega’s?
  Heel goed, we zijn echt een team. Je hebt elkaar nodig, je bent op elkaar aangewezen. Je kan dit werk niet alleen doen. Iedereen heeft onderling veel respect voor elkaar.

  Denk je weleens na over je eigen uitvaart?
  Ja dat wel, ik wens gecremeerd te worden. Verder nog niks geregeld. Ik heb het er wel met mijn man over.

  Heb jij een idee bij de uitvaart van de toekomst?
  Ik denk dat het steeds persoonlijker wordt. Steeds minder traditioneel, minder in de kerk en meer op alternatieve locaties. Families wensen veel meer eigen inbreng!

  Werken als uitvaartverzorger?

  Kijk of er een vacature openstaat.