Categorieën:
Over Goemans

Goemans uitvaartzorg is al jarenlang een begrip in de regio als de specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Elke uitvaart, crematie of begrafenis is uniek en kenmerkt zich altijd door zorg, betrokkenheid en hoge kwaliteit. Onze professionele uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring zijn er constant voor je, vanaf de melding tot na de uitvaart. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden binnen het budget en we zorgen er gegarandeerd voor dat het een passend, persoonlijk afscheid wordt.

Wij streven ernaar dat het afscheid je later zal helpen met het rouwproces. Ben je elders verzekerd? Ook dat is geen probleem, het is altijd mogelijk om de uitvaart door Goemans te laten verzorgen.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Laura van Rengs

  Zorgteam

  Laura van Rengs

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?
  Door het overlijden van mijn moeder kwam ik aanraking met deze branche, na enige tijd stond er een vacature in de krant en heb ik gesolliciteerd en het roer helemaal omgegooid. Daar heb ik tot nu toe nog nooit spijt van gehad, het is mooi en dankbaar werk. Ik heb de opleiding voor schoonheidsspecialist gedaan en dat sluit mooi aan op het werk wat ik nu doe.

  Hoe ziet jouw dag eruit?
  Heel wisselend, het ligt er aan of er een melding van overlijden binnen is gekomen. Mijn taken zijn onder andere het verzorgen van de overledene, met of zonder familie en het overbrengen van de overledene naar het uitvaartcentrum of de overledene bij iemand thuis opbaren.

  Waar staat Goemans uitvaartzorg voor?
  Respectvolle en persoonlijke uitvaarten.

  Wat is het meest indrukwekkende moment geweest dat je hebt meegemaakt?
  Dat is een lastige vraag, ik denk het overlijden van jonge ouders. Dat kinderen achterblijven met zoveel verdriet en het gemis van een ouder.

  Hoe ga je om met de verdrietige momenten die je meemaakt?
  Natuurlijk krijg ik ook weleens een brok in mijn keel maar we werken altijd met zijn tweeën, dus we kunnen daar samen goed over praten. Ik neem in elk geval het verdriet niet mee naar huis.

  Hoe verloopt de samenwerking tussen collega’s?
  Gewoon goed! Je vertrouwt elkaar 100%. Je bent heel close met je collega’s, want je moet er wel voor elkaar zijn in deze branche.

  Denk je weleens na over je eigen uitvaart?
  Weinig tot niet, mijn kinderen mogen tegen die tijd zelf beslissen wat en hoe ze dit gaan doen. Maar als het aan mij ligt zou ik het klein houden met een crematie.

  Heb jij een idee bij de uitvaart van de toekomst?
  Ik denk dat cremeren het meest gangbare blijft en dat resomeren daar bij komt.

   

  Werken als algemeen medewerker?

  Kijk of er een vacature openstaat.