Categorieën:
Over Goemans

Goemans uitvaartzorg is al jarenlang een begrip in de regio als de specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Elke uitvaart, crematie of begrafenis is uniek en kenmerkt zich altijd door zorg, betrokkenheid en hoge kwaliteit. Onze professionele uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring zijn er constant voor je, vanaf de melding tot na de uitvaart. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden binnen het budget en we zorgen er gegarandeerd voor dat het een passend, persoonlijk afscheid wordt.

Wij streven ernaar dat het afscheid je later zal helpen met het rouwproces. Ben je elders verzekerd? Ook dat is geen probleem, het is altijd mogelijk om de uitvaart door Goemans te laten verzorgen.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Hanneke Sengers

  Uitvaartbureau

  Hanneke Sengers

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?
  Ik haalde geen voldoening meer uit mijn baan in het bedrijfsleven en zocht meer diepgang en betekenis. Na het overlijden van mijn moeder 2 jaar geleden, ben ik wat meer deze richting op gaan denken. Susanne Brands-Peersman heeft de uitvaart van mijn moeder gedaan en zo ben ik in contact gekomen met Goemans. Er was gelijk een klik.

  Hoe ziet jouw dag eruit?
  Oh, hectisch! Ik begin de dag met de planning om alle werkzaamheden en activiteiten omtrent opbaringen, verzorging, controles en drukwerk in goede banen te leiden. De dag vult zich met telefonische en administratieve ondersteuning van de families, uitvaartverzorgers en verzorgers.

  Waar staat Goemans Uitvaartzorg voor?
  Persoonlijke benadering, vertrouwd gevoel, wensen van de nabestaanden staan altijd voorop. Een helpende hand beschrijft Goemans heel goed! En innovatief.

  Wat is het meest indrukwekkende moment geweest dat je hebt meegemaakt?
  Geen specifiek moment. Het contact met de nabestaanden is altijd uniek en iedereen heeft een andere achtergrond, vorm van verdriet en verhaal en dat maakt het indrukwekkend.

  Hoe ga je om met de verdrietige momenten die je meemaakt?
  Naar muziek luisteren of het bos in, een flinke wandeling in de frisse lucht helpt altijd met relativeren. Even alleen met je gedachten.

  Hoe verloopt de samenwerking tussen collega’s?
  “Kei goed”, zegt Hanneke met een grote lach. Het is net een familie, iedereen helpt elkaar en staat voor elkaar klaar. We doen het echt samen en we informeren elkaar ook heel goed en weten altijd van de ander wat er speelt. Dit wordt door families als heel prettig ervaren.

  Denk je weleens na over je eigen uitvaart?
  Waar ik wel veel over nadenk is dat het belangrijk is om je wensen vast te leggen. Ik heb wel een aantal keren meegemaakt dat nabestaanden niet wisten hoe de overleden dierbare het wilde hebben en door het zelf vast te leggen denk ik wel dat je de nabestaanden heel erg helpt.

  Heb jij een idee bij de uitvaart van de toekomst?
  Ik denk dat er meer gekeken gaat worden naar duurzaamheid, er is steeds meer vraag naar. Natuurbegraafplaatsen en de locatie van de dienst wordt steeds breder, op een boot of laatst iemand in de tuin met een opbaring in een tuinhuisje. De opties worden echt veel breder en ik denk dat niks te gek is in de toekomst.