Categorieën:
Over Goemans

Goemans uitvaartzorg is al jarenlang een begrip in de regio als de specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Elke uitvaart, crematie of begrafenis is uniek en kenmerkt zich altijd door zorg, betrokkenheid en hoge kwaliteit. Onze professionele uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring zijn er constant voor je, vanaf de melding tot na de uitvaart. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden binnen het budget en we zorgen er gegarandeerd voor dat het een passend, persoonlijk afscheid wordt.

Wij streven ernaar dat het afscheid je later zal helpen met het rouwproces. Ben je elders verzekerd? Ook dat is geen probleem, het is altijd mogelijk om de uitvaart door Goemans te laten verzorgen.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Angela Arts

  Zorgteam

  Angela Arts

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?
  Daar ben ik eigenlijk een beetje ingerold. Ik heb altijd in de zorg gewerkt maar toen ik kinderen kreeg ben ik fulltime mama geworden. Toen ze in Rijkevoort iemand nodig hadden ben ik weer begonnen met werken. Het is heel dankbaar werk dus ik doe het heel graag.

  Hoe ziet jouw dag eruit?
  Dat kan ik niet zeggen, het is altijd een verassing. Zeker omdat ik op oproepbasis werk, soms dan denk je; ik heb vandaag niks, ik ben lekker vrij! En dan word je ineens gebeld omdat je toch aan het werk moet. Ik dacht voorheen nou dat is helemaal niks voor mij, maar wat blijkt; ik vind het heerlijk!

  Waar staat Goemans Uitvaartzorg voor?
  Voor kwaliteit en het zo respectvol mogelijk met de nabestaanden omgaan. Wij zijn ook erg flexibel aan de hand van verzoeken van de nabestaanden.

  Wat is het meest indrukwekkende moment geweest dat je hebt meegemaakt?
  Een echtpaar die door omstandigheden beide om het leven zijn gekomen. De vrouw overleed en de man besloot zonder haar niet verder te willen. Wij hebben die diensten mogen verzorgen en dat was dus wel indrukwekkend. Natuurlijk ook alle jongen mensen en iedereen die plotseling gaat, zoals bij een ongeval.

  Hoe ga je om met de verdrietige momenten die je meemaakt?
  Ik leef wel mee met de mensen, dat wel.. Maar er zijn in het leven nog meer verdrietige dingen naast de dood, het hoort er nu eenmaal bij.

  Hoe verloopt de samenwerking tussen collega’s?
  Prima! In deze business kan je niet zonder collega’s, iedereen is er voor elkaar en vertrouwt elkaar.

  Denk je weleens na over je eigen uitvaart?
  Ja zo gaandeweg weleens, ik lig er niet wakker van maar ik denk soms weleens; nee dat wil ik zo niet. Ik wil het graag wat losser, drink er maar een borrel op en een hapje erbij, niet te stijf!

  Heb jij een idee bij de uitvaart van de toekomst?
  Mensen zijn toch vaak overmand door verdriet en het is geen alledaagse bezigheid dus ik hoop dat het wel persoonlijk blijft, in samenwerking met uitvaartverzorgers. Bij Goemans krijgen de nabestaanden nu al zoveel ruimte dat ze eigen invulling kunnen geven aan hoe ze het willen hebben. Dus ik hoop dat het in nauwe samenwerking met professionals blijft en niet het reisbureau idee, dat alles online geregeld gaat worden. Of begraven blijft weet ik niet, er zullen toch altijd mensen zijn die dat het fijnst vinden. Er zijn wel al ouderen die toch gecremeerd willen worden, zodat de kinderen het graf niet hoeven te onderhouden.