Categorieën:
Over Goemans

Goemans uitvaartzorg is al jarenlang een begrip in de regio als de specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Elke uitvaart, crematie of begrafenis is uniek en kenmerkt zich altijd door zorg, betrokkenheid en hoge kwaliteit. Onze professionele uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring zijn er constant voor je, vanaf de melding tot na de uitvaart. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden binnen het budget en we zorgen er gegarandeerd voor dat het een passend, persoonlijk afscheid wordt.

Wij streven ernaar dat het afscheid je later zal helpen met het rouwproces. Ben je elders verzekerd? Ook dat is geen probleem, het is altijd mogelijk om de uitvaart door Goemans te laten verzorgen.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Martin Arts

  Rouwauto Chauffeur

  Martin Arts

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?
  Omdat het goed bij me past, de mensen ervaren mij als rustig, betrokken en zorgzaam. Ik doe het werk graag en haal voldoening uit de manier van werken.

  Hoe ziet jouw dag eruit?
  Dat is erg afwisselend. Vooral het overbrengen of thuis opbaren van overledenen en verder doe ik het onderhoud van de gebouwen wat ik prima kan combineren.

  Waar staat Goemans Uitvaartzorg voor?
  Met respect, piëteitsvolle verzorging, vakkundig, transparant, vertrouwd en onderscheidend.

  Maak je weleens wat mee dat een indruk achterlaat?
  Er is wel een uitvaart geweest die een diepe indruk achtergelaten heeft, de muziek die toen gedraaid werd luister ik nu nog regelmatig. Ik haal er kracht uit en ik vind het mooi om even te herdenken.

  Hoe ga je om met de verdrietige momenten die je meemaakt?
  Door er met collega’s over te praten, dat werkt altijd goed. Daarnaast doe ik veel muziek luisteren om alles een plaatsje te geven.

  Hoe verloopt de samenwerking tussen collega’s?
  Bijzonder goed, het team is al een tijd hetzelfde en iedereen klikt goed met elkaar.

  Denk je weleens na over je eigen uitvaart?
  Ik heb zelf 3 kinderen en dan neem ik ook mijn verantwoording om het geregeld te hebben mocht mij iets overkomen.

  Heb jij een idee bij de uitvaart van de toekomst?

  Het resomeren komt eraan, ik denk wel dat cremeren de overhand houdt. Cremeren heeft er lang over gedaan om bekend te raken dus dat zal niet anders zijn met resomeren.

  Werken als algemeen medewerker?

  Kijk of er een vacature openstaat.