Categorieën:
Over Goemans

Goemans uitvaartzorg is al jarenlang een begrip in de regio als de specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Elke uitvaart, crematie of begrafenis is uniek en kenmerkt zich altijd door zorg, betrokkenheid en hoge kwaliteit. Onze professionele uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring zijn er constant voor je, vanaf de melding tot na de uitvaart. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden binnen het budget en we zorgen er gegarandeerd voor dat het een passend, persoonlijk afscheid wordt.

Wij streven ernaar dat het afscheid je later zal helpen met het rouwproces. Ben je elders verzekerd? Ook dat is geen probleem, het is altijd mogelijk om de uitvaart door Goemans te laten verzorgen.

Bel mij terug
Wij bellen je graag terug als je hier naam en telefoonnummer achterlaat.


  Jacqueline Theunissen

  Zorgteam

  Jacqueline

  Waarom heb je voor een carrière in de uitvaartbranche gekozen?

  Als klein kind was ik altijd al gefascineerd door de dood en wist ik dus al heel vroeg dat ik hierin iets wilde betekenen. Uit eigen ervaring weet ik daarnaast dat het heel belangrijk is om op zo’n persoonlijk mogelijke manier afscheid te kunnen nemen van dierbaren.

  Hoe ziet jouw dag eruit?

  We werken in een bepaald dienstrooster. Als je dagdienst hebt ben je eigenlijk de hele dag bezig. Maar wat s’morgens op de planning staat kan zomaar ineens veranderen. Ik werk in het zorgteam dus thuisopbaringen, overbrengingen, verzorgingen in het uitvaartcentrum maar ook controles van thuisopbaringen en allerlei randzaken. In de avond/nachtdienst ben je gewoon thuis totdat de telefoon gaat en je een opdracht krijgt.

  Waar staat Goemans Uitvaartzorg voor?

  Voor mij staat Goemans voor veel waardigheid en respect. Alle tijd voor de overledene maar zeer zeker ook voor de nabestaanden.

  Wat is het meest indrukwekkende moment geweest dat je hebt meegemaakt?

  Er zijn voor mij heel veel indrukwekkende momenten. Elke overledene is voor mij weer een verhaal. Iedere familie raakt me op hun eigen manier. Ik werk nu 10 jaar voor Goemans en heb heel veel indrukwekkende momenten meegemaakt maar iedere dag is voor mij een nieuwe dag met nieuwe indrukken.

  Hoe verloopt de samenwerking tussen collega’s?

  We hebben best een groot team met ieder zijn eigen werkzaamheden. Over het algemeen verloopt de samenwerking erg prettig. Binnen mijn eigen team -het zorgteam, verloopt de samenwerking echt super. We hebben ontzettend veel voor elkaar over.

  Denk je weleens na over je eigen uitvaart?

  Mijn eigen uitvaart mag sober zijn. Dat betekent voor mij geen dienst, geen afscheid maar voor mijn familie en vrienden een feestje waar het leven gevierd mag worden.

  Heb jij een idee bij de uitvaart van de toekomst?

  Ik denk dat de uitvaart van de toekomst steeds milieubewuster zal worden maar ook steeds uitbundiger, niet meer zo traditioneel als nu nog vaak is. Tevens denk ik ook dat er steeds meer mensen eenzaam gecremeerd of begraven gaan worden doordat mensen zich steeds minder van elkaar aantrekken.

  Werken als algemeen medewerker?

  Kijk of er een vacature openstaat.