Natuurbegraafplaats Maashorst

Regelmatig verzorgen wij uitvaarten op Natuurbegraafplaats Maashorst. Het natuurgebied ligt bij Schaijk, in het noordoosten van Brabant. Op de 26 hectare omvattende natuur voelen vele soorten dieren zich thuis. Waaronder dassen, reeën, reptielen en vele soorten vogels. Het gebied omvat bos, heide, vennen, beekjes en stuifzand. Maashorst is een prachtig stukje natuur.

Een eigen plekje op Maashorst

Misschien heb je er weleens over nagedacht: Mijn laatste rustplaats wordt een plekje in de natuur. Dit is mogelijk op begraafplaats Maashorst. De plek kies je zelf, of wordt gekozen door de nabestaanden. Een mooi plekje onder een boom, in een open veld, alleen of naast elkaar. Eventueel kan je kiezen voor een gedenkteken: een houten boomschijf met een persoonlijke inscriptie. Alleen jouw nabestaanden ontvangen coördinaten van de plek, zodat je jouw dierbare altijd terug kunt vinden.

Eeuwige grafrust

Bij natuurbegraafplaats Maashorst ben je verzekerd van eeuwige grafrust. Een eenmalige betaling zonder bijkomende kosten, zo is het goed geregeld voor later en voor de nabestaanden. Geen lastige beslissingen!

Natuurbegraafplaats Maashorst als Uitvaartlocatie

Maashorst beschikt ook over een ceremonieruimte. De ruimte biedt plaats aan voor maximaal 150 personen. Het is daarnaast mogelijk om de ceremonie buiten plaats te laten vinden. Mocht je geïnteresseerd zijn in catering, kan je de kosten bij ons aanvragen.

natuurbegraafplaats Maashorst

Natuurbegraven Maashorst

  • Kies zelf je plek
  • Eeuwige grafrust, goed geregeld voor de nabestaanden
  • Je overleden dierbare bezoeken? Een prachtige wandeling door de natuur
  • Ook mogelijk met een uitvaartverzekering
  • Op voorhand een plek reserveren is mogelijk

Elders verzekerd?

Veel mensen zijn al verzekerd, maar wist je dat je altijd bij Goemans terecht kan? Het maakt niet uit waar je verzekerd bent, of wat voor verzekering je hebt. De keuze waar je een uitvaart laat verzorgen is aan jou. Ook wanneer je geen uitvaartverzekering af hebt gesloten kan je bij Goemans terecht.

Mocht je hier meer over willen weten kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze uitvaartverzorgers, zij helpen je graag met de juiste keuzes maken.

Kosten

Wat kost een uitvaart? Die vraag krijgen we heel vaak. Helaas is er niet één antwoord op te geven, in principe kost een uitvaart tussen de €4.000,- en €8.000,- maar dat ligt helemaal aan de keuzes die je maakt. Cremeren kost bijvoorbeeld wat minder dan begraven, een dienst op locatie is wat duurder dan bij het uitvaartcentrum van Goemans zelf, en zo zijn er nog heel veel keuzes die gemaakt moeten worden alvorens een prijsindicatie gegeven kan worden. Keuzes waar wij je natuurlijk bij helpen, zodat we altijd binnen het vooraf opgestelde budget blijven.

Team Goemans uitvaartzorg