Melding van overlijden

Goemans uitvaartzorg verzorgt uitvaarten voor iedereen, ongeacht waar en hoe je verzekerd bent. Je kunt het overlijden melden bij Goemans, indien je over een uitvaartverzekering beschikt regelt Goemans het verder met de verzekeringsmaatschappij.

Dit kan 24 uur per dag via telefoonnummer:

0485 523 043 of 0478 588 889

Checklist overlijden

  •  Bel de huisarts om het overlijden officieel vast te laten stellen. Deze verklaring is verplicht en is nodig voor het regelen van de praktische zaken.
  •  Bel Goemans: 0485 523 043 of 0478 588 889. Wij zijn altijd bereikbaar en beschikbaar. Wij komen meteen naar je toe indien gewenst (ook ’s nachts). Onze medewerkers nemen de zorg voor de eerste verzorging van de overledene op zich. We bespreken de mogelijkheden waar de overledene zal worden opgebaard, thuis of op een andere locatie zoals ons uitvaartcentrum of afscheidshuis in Boxmeer, Gennep of Venray.
  •  In overleg maken we een afspraak, meestal is dat bij je thuis. Tijdens deze afspraak maak je kennis met de uitvaartverzorger en komen de zaken aan de orde die belangrijk zijn voor de komende tijd. Onze uitvaartverzorger adviseert over alle mogelijkheden, luistert naar je wensen en helpt je bij het maken van de juiste keuzes.
  •  Wij verzorgen de aangifte van overlijden. Binnen zes dagen na het overlijden moet aangifte worden gedaan bij de gemeente waar het overlijden plaatsvond.
  •  In de dagen voorafgaand aan de uitvaart moet er veel worden geregeld. Wij zorgen ervoor dat je daar niet alleen voor staat. Onze uitvaartverzorger is dagelijks bereikbaar en helpt je met alle vragen.

Team Goemans

Goemans uitvaartzorg is al jarenlang een begrip in de regio als de specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Elke uitvaart, crematie of begrafenis is uniek en kenmerkt zich altijd door zorg, betrokkenheid en hoge kwaliteit.