Herinneringssieraad

Steeds meer mensen kiezen voor een blijvende herinnering, in een vorm waarbij hun overleden dierbare echt dichtbij blijft. Een van de mogelijkheden daarvoor is een stijlvol herinneringssieraad met daarin een beetje as of een vingerafdruk van je overleden dierbare. Een dergelijk sieraad draagt letterlijk een dierbare persoonlijke herinnering en symboliseert de schoonheid van het leven dat samen gedeeld werd. Het dragen van zo’n persoonlijk sieraad met tastbare herinnering kan je mogelijk ook wat troost bieden.

Tastbare herinnering

Goemans uitvaartzorg wil je graag helpen bij je wens om iets zeer persoonlijks van je overleden dierbare bij je te dragen. Daarom bieden wij je de keuze in onze mooie, ambachtelijke herinneringssieradenlijn in goud, witgoud en zilver die ruimte biedt voor een vingerafdruk, een beetje as of een combinatie van beide. Het is tegenwoordig overigens ook mogelijk een vingerafdruk van je overleden dierbare aan te brengen op een urn. Wij vertellen je graag over alle mogelijkheden van tastbare herinneringen.

Met liefde gemaakt

Indien je een unieke tastbare herinnering wenst, gaan we in alle rust samen op zoek naar hetgeen dat echt bij je past. Bijvoorbeeld een sieraad waar je je goed bij voelt en wat voor jou een duidelijke band weergeeft met je overleden dierbare. Het is ook mogelijk dat we een gedragen sieraad zoals een trouwring naar wens aanpassen. Wij beschouwen hergebruik van edelmetalen als een extra waardevolle invulling van een persoonlijk sieraad. Denk bijvoorbeeld eens aan een geliefd sieraad van je overleden dierbare dat je verder wilt dragen als een dierbare, persoonlijke en blijvende herinnering. Met zorg en aandacht gemaakt zodat je het met liefde kunt dragen.

 

Herinneringsmogelijkheden

Neem contact op met onze adviseuse in nagedachtenisvormen: Diny van der Kroon. Zij bespreekt graag de mogelijkheden op afspraak. Bekijk de brochure voor een idee van de mogelijkheden

Diny van der Kroon
herinneringssieraad