Goemans Uitvaartzorg blijft in vertrouwde handen

Het uitvaartcentrum van Yarden in Venray komt volledig in handen van Goemans Uitvaartzorg.
Hierover heeft de uitvaartonderneming overeenstemming bereikt met coöperatie DELA. Om goedkeuring te krijgen van de Autoriteit Consument & Markt voor de overname van Yarden moet DELA zeven crematoria en twee uitvaartcentra afstoten; één daarvan is het uitvaartcentrum in Venray. Het beheer van dit uitvaartcentrum deelde Goemans Uitvaartzorg met Yarden..

Lokale betrokkenheid

Goemans Uitvaartzorg is in het zuiden van het land een bekende uitvaartondernemer met een drietal uitvaartcentra. Sandra Thoonen-Huberts, manager Goemans Uitvaartzorg: ‘Ik ben verheugd dat we deze stap kunnen zetten. De toekomst van het uitvaartcentrum en de medewerkers is hiermee veiliggesteld. In Venray blijven we in staat nabestaanden een persoonlijk afscheid te bieden dat voldoet aan alle eisen en wensen die in deze tijd aan een uitvaart worden gesteld.’

Sandra Thoonen-Huberts

Met de lokale vestigingen in de regio bundelt Goemans Uitvaartzorg de krachten. Daarbij ontstaat de zekerheid dat een lokale uitvaartverzorger in een klein hecht team de uitvaart tot in detail verzorgt. DELA-locaties blijven gewoon open Door de overname van Yarden is Limburg één van de gebieden waar na het verdwijnen van Yarden voor de consument te weinig te kiezen zou zijn. Behalve het uitvaartcentrum in Venlo, gaan ook de crematoria en uitvaartcentra in Heerlen en Venlo-Blerick over in andere handen. DELA is het verkooptraject hiervoor gestart. Wat betreft de andere DELA-locaties in Limburg verandert er niets. Ook het crematorium en uitvaartcentrum Boschhuizen in Venray blijft gewoon open.

Over Goemans Uitvaartzorg

Goemans Uitvaartzorg is al jarenlang een begrip in de regio als de specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Elke uitvaart is uniek en kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, betrokkenheid en hoge kwaliteit. Naast het uitvaartcentrum in Venray beschikt Goemans over uitvaartcentra in Boxmeer en Gennep.