De Natuurkist

Natuurbegraven in een natuurkist betekent eeuwige rust in de schoonheid van de natuur, op een plek die bij je past. Op een natuurbegraafplaats mag je namelijk meestal je eigen plek kiezen, in de zon, het open veld of in de schaduw van die mooie karakteristieke boom. De natuurgraven worden nooit opgeheven en gaan op termijn weer op in de natuur. Op die manier is het mogelijk het graf te markeren met een houten boomschijf, die op termijn zal vergaan.

Natuurbegraven Nederland

Initiatiefnemer Natuurbegraven Nederland wil natuurbegraven toegankelijk maken voor iedereen en tegelijkertijd ontwikkeling en behoud van natuur stimuleren. Op een natuurbegraafplaats van Natuurbegraven Nederland is een eeuwigdurend graf gegarandeerd. Jijzelf of jouw nabestaanden kopen eenmalig alle kosten af voor beheer, zodat niemand ooit meer zorgen heeft over het grafonderhoud of grafverlenging. Elke locatie van een natuurgraf wordt maar één keer uitgegeven. Nadat alle graven zijn uitgegeven blijft het gebied een natuurgebied. Het beheer wordt dan uitgevoerd door een onafhankelijke stichting, zodat ook toekomstige generaties kunnen blijven genieten van de rust in deze mooie natuuromgeving.

Biesvelden Natuurkisten

Biesvelden Natuurkisten levert kisten en lijkwades die niet schadelijk zijn voor de natuur en waarin je begraven mag worden op een natuurbegraafplaats. De kisten zijn gemaakt van 100% biologisch materiaal en brengen op deze manier zo min mogelijk schade aan de natuur. Daarnaast draaien alle machines van Biesvelden Natuurkisten geheel op zonne-energie, over duurzaam gesproken! Hieronder een selectie uit de natuurkisten van Biesvelden Natuurkisten.

Biesvelden natuurkist Biesvelden natuurkist Biesvelden natuurkist Biesvelden natuurkist Biesvelden natuurkist

Bekijk de website van Biesvelden Natuurkisten.

Wil je meer weten?

Ben jij geïnteresseerd in natuurbegraven? Onze uitvaartverzorger vertelt je graag meer over de diverse locaties en de mogelijkheden.