Omar Baljet

Uitvaartverzorger

"Ultiem gastheerschap!"

"Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de horeca, heb ik besloten om de overstap te maken naar de uitvaartbranche. Vanaf het eerste gesprek voelde het gelijk goed. Goemans Uitvaartzorg staat wat mij betreft synoniem voor een warm, hecht en professioneel team. Zorg dragen, begeleiden, adviseren, luisteren naar de wensen om zo samen met de nabestaanden een persoonlijk afscheid vorm te geven is ontzettend dankbaar werk. De vrijheid om met de juiste kennis en een goed luisterend oor een uitvaart te mogen personaliseren staat wat mij betreft voor ultiem gastheerschap!"

Aan alles werd gedacht

Omar gaf ons het gevoel dat aan alles werd gedacht waardoor wij zelf niet bang hoefden te zijn om iets te vergeten. In alle rust en met alle aandacht werd de uitvaart geregeld. Fijne begeleiding door Omar en de medewerkers van Goemans Uitvaartzorg. Bedankt voor de betrokkenheid en goede
verzorging en begeleiding de dagen voor en de dag van de uitvaart.

Meer reacties lezen


Zelf een ervaring insturen?
Vult u dan het formulier in. Naam en woonplaats zijn niet verplicht. Dank alvast voor uw reactie!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.