Ireen van Eck RU

Uitvaartverzorgster

“Als kind was ik al gefascineerd door begraafplaatsen.”

“Als kind was ik al gefascineerd door de stilte en sfeer van begraafplaatsen, het stiekem kijken over de hoge muur. En jaren later mag ik zelf nabestaanden begeleiden na het overlijden tot de dag na de uitvaart. Dat is een heel intiem contact met de nabestaanden.”

Ontzettend dankbaar voor engelengeduld

Ik ben Ireen ontzettend dankbaar voor de fantastische wijze waarop zij alle (zeer uitgesproken) wensen van mijn partner kon vastleggen. Mijn partner had Alzheimer en er was veel geduld nodig bij het gesprek. Ireen had engelengeduld, was zeer begripvol naar ons beiden en zeer respectvol
en deskundig. Het hele gesprek ging zeer ontspannen en daardoor konden wij onze wensen snel duidelijk maken. Zo werd het gesprek waar we zo tegenop hadden gezien een fijne herinnering.
Alles is verder in volkomen harmonie verlopen, waaarvoor veel dank. Maar dat kwam vooral door Ireen. Zij was tot het laatst toe onze rots in de branding!

Meer reacties lezen


Zelf een ervaring insturen?
Vult u dan het formulier in. Naam en woonplaats zijn niet verplicht. Dank alvast voor uw reactie!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.