Open dag in ons uitvaartcentrum in Boxmeer 

In het weekend van 16 en 17 juni is iedereen van harte welkom om het nieuwe Afscheidshuis van Goemans uitvaartzorg aan de Elzenstraat 7 in Boxmeer te komen bekijken. Na een grondige verbouwing en uitbreiding is het Afscheidshuis per 1 juni j.l. in gebruik genomen.
Vanaf deze datum heeft Boxmeer en omgeving er een mooie locatie bij om op een persoonlijke manier afscheid te nemen van een overleden dierbare. “Steeds meer mensen kiezen er voor om de laatste dagen voor een uitvaart samen thuis door te brengen maar indien dit niet mogelijk of wenselijk is, is het Afscheidshuis een goed alternatief”, aldus Wilbert Goemans, 25 jaar actief in de uitvaartzorg en sinds 12,5 jaar directeur van Goemans uitvaartzorg.


Mogelijkheden Afscheidshuis


Het voormalig politiebureau dat nu is verbouwd tot sfeervol uitvaartcentrum voldoet aan alle eigentijdse normen van duurzaamheid. Daarbij kan men in de sfeervolle (24 uurs)- afscheidskamers op intieme wijze afscheid nemen van de overledene, op elk moment van de dag. Elke kamer kan persoonlijk worden gemaakt met eigen accessoires. De mooie foyer leent zich uitstekend voor een formeel of informeel samenzijn rondom de overledene. Ook in deze ruimte is met zorg gekozen voor een warme en eigentijdse uitstraling waar mensen zich op hun gemak kunnen voelen.


Sfeer en beleving


“Wij vinden de sfeer en beleving van de ruimtes waar mensen samenkomen na een overlijden erg belangrijk. Wij weten als geen ander dat eenieder van ons de dood zo lang mogelijk wil ontwijken, maar als men dan toch hiermee geconfronteerd wordt, zijn de juiste zorg, beleving en aandacht van groot belang. Daarom besteden wij grote zorg aan de inrichting van onze uitvaartcentra, ook in Gennep en Venray. "Op een goede en passende manier afscheid nemen kun je immers maar één keer doen". Licht Goemans toe. Alle wensen ten aanzien van het opbaren en bezoek zijn dan ook bespreekbaar met de uitvaartverzorger. Het Afscheidshuis is ook beschikbaar voor andere uitvaartondernemingen dan Goemans.


Ligging


Het Afscheidshuis is prachtig gelegen, nabij het centrum tegenover het Weijerpark de straat in. Rondom het gebouw met een bijzondere uitstraling ligt een parkje. Aan de zijkant staat tussen de mooie bomen een mooie oude treurwilg, die de omgeving van het gebouw een bijzondere uitstraling geeft. Parkeerplaatsen zijn te vinden rondom de nieuwe locatie, maar er is ook voldoende gelegenheid op het Burg. Hengstplein of het Weijerplein.


Open dagen


Voor eenieder die graag een kijkje wil komen nemen, opent Goemans Uitvaartzorg haar deuren aan de Elzenstraat 7 in Boxmeer op zaterdag 16 en zondag 17 juni tussen 11.00 en 16.00 uur. Iedereen is welkom in het nieuwe afscheidshuis en kan tevens kennis komen maken of een kijkje nemen achter de schermen. Ook voor informatie kunt u deze open dagen bezoeken. De uitvaartverzorgers van Goemans uitvaartzorg helpen u graag hierbij.

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.